News

05/10/2013 Onze Pamey is vandaag op de Internationale show in Zwolle beste teef en beste van het ras geworden. Hiermee behaalde zij de titel NEDERLANDS KAMPIOEN! We zijn heel trots op ons zelfgefokte meisje!
Haar zoon Cooper (Be Impressed of Marosc Charm) werd 2de in de jeugdklasse reuen en dochter Cloe (Be Dazzled of Marosc Charm) 3de in de jeugdklasse teven. Beide met een uitmuntend.


Cooper   -   Cloe   -   Pamey


13/08/'12 Rond 25 augustus a.s. verwachten we pups van onze Franse Bulldog Precious Pandora “Pamey”! Voor meer informatie zie “pups”.


13/08/'12 Begin 2013 hebben we een nestje gepland met onze Bordeaux Dog Megan!


03/01/’12 Vandaag zijn de pups van Megan en Aemme geboren! 3 reutjes en 3 teefjes. Zie “pups” voor meer info.


24/12/’11 Vandaag even een paar foto’s gemaakt van ons drachtige meisje. Ze begint al flink te groeien. Over 2 weken is het zover!

Neemt u gerust contact met ons op als u meer info over de pups wilt!


05/12/’11 Vandaag echo Megan en ze is drachtig! Pups worden verwacht rond 6 januari 2012. Meer info zie “pups

 

 

 

 

 


05/11/’11 Megan is gedekt door de reu Aemme de Legeane, we gaan spannende weken tegemoet..

 

 

 

 

 

 


23/10/’11 Vandaag is Pamey BESTE VAN HET RAS (BOB) geworden op de Dogachtigen show in Den Bosch! Bovendien werd zij in de erering nog eens 4e best in show! We zijn supertrots op ons meisje!


07/06/’11 PUPS GEËNT

Vandaag zijn we met Onyx en Obelix bij de dierenarts geweest voor hun eerste enting. Beide mannen zijn super gezond! A.s. donderdag krijgen ze hun chip. In het weekend van 17 juni zal Obelix al naar zijn nieuw huisje verhuizen. Hij gaat bij een broer (Guus) van onze Bordeaux Dog Karice wonen.


25/05/’11 MEGAN HELAAS LEEG…

Vandaag zijn we met Megan voor haar echo op dracht geweest, helaas hebben we moeten constateren dat zij geen pups verwacht. In het najaar zullen wij het opnieuw met haar proberen.


22/05/’11 BROER EN ZUSJE DEDEN HET SUPER OP DE KAMPIOENSCLUBMATCH VAN DE BDCN

Vandaag waren we met Mika en Karice op de KCM van de Bordeaux Dog Club Nederland. Als eerste moest Karice opkomen in de puppyklasse, zij werd 1ste met een veel belovend! Ook zusje Kyra kreeg een mooi belovend rapport.
Mika kwam uit in de kampioensklasse reuen en werd 1ste met een uitmuntend. In de groep van alle eerst geplaatste reuen werd Mika gekozen tot BESTE REU!! We zijn supertrots op onze kerel.
Ook feliciteren wij Gea en Yolanda met de mooie 2de plaats met een veel belovend in de puppyklasse van Nova Abby van het Gouden Eiland. Abby is een dochter van onze Mika..

 

 


22/04/’11 PUPPIES GEBOREN!!

Vandaag zijn de pups van Pebbles geboren, 2 gestroomde reutjes genaamd Onyx en Obelix maken het goed. Helaas zijn er ook een aantal pups overleden.. Voor meer info over de pups zie ‘pups’.


21/03/’11

Megan is loops geworden en zal binnen 2 weken worden gedekt. Meer info kunt u binnenkort lezen onder “Pups”


16/03/’11

Vandaag met onze Franse Bulldog Pebbles voor een echo geweest en ze is DRACHTIG!! Meer info over haar verwachte pups kunt u lezen onder “Pups”.


05/03/’11

Vandaag is onze reu Mika BESTE VAN HET RAS en “GRONINGEN WINNER” geworden op de Martinidogshow te Groningen. Wij zijn supertrots op ons mannetje!


9/1/'11 Pamey naar de Bulldog van het jaar show.

Vandaag zijn we met Pamey naar de Bulldog van het Jaar show geweest van de HBC. In totaal waren er 23 reuen en teven uitgenodigd. Allen waren zij in 2010 een keer beste reu of teef geweest. Het was een hele eer om met onze kleine meid bij dit select groepje van ca. 8 aanwezige ‘beste’ teven te staan.


3/1/'11 Megan helaas niet drachtig….

Uit de röntgenfoto die wij van Megan haar buik hebben gemaakt vlak voordat ze uitgeteld was, is gebleken dat ze niet meer drachtig was en het vruchtje heeft ‘verloren’. Dit voorjaar zullen wij haar opnieuw laten dekken en hopen we dat ze drachtig mag worden. Voor info kunt u contact met ons opnemen.


14/11/’10; De pups van Mayla en Jaques zijn geboren!

Vandaag zijn de pups van Mayla geboren. 2 reutjes en 2 teefjes. Moeder en pups doen het uitstekend!
Alle pups hebben al een baasje gevonden. 1 teefje zal bij ons blijven wonen.


12/11/’10; Megan is drachtig!

Megan is drachtig van de reu Maximus de Legeane (HD-A/vrij)! Op de echo hebben we 1 vrucht gezien. De geboorte zal ongeveer een week voor kerst zijn.
Van dit nest zullen geen pups meer beschikbaar zijn.


11/10/’10; Eindelijk is het dan zover, Mika verwacht zijn eerste nakomelingen!!

Medio november verwacht kennel “het Gouden Eiland” pups uit de combinatie Nikita van het Gouden Eiland x Mika of Marosc Charm.
Wij feliciteren Gea en Yolanda met hun aankomende nest en wensen hun een voorspoedige bevalling!
Voor info over de beschikbaarheid van de pups kunt u informeren op telefoonnummer 0599-587020.


9/10/'10; Onze Pamey is vandaag op de internationale show in Zwolle, beste teef geworden! En dat op de leeftijd van nog geen jaar oud! Van een groep jeugdteefjes van 17 stuks, werd ze als beste gekozen, waarna ze als enigste met een uitmuntend van de klassenwinnaars, ook nog beste teef werd. We zijn supertrots op onze kleine meid. Ook zus Penny ging met een mooie waardering naar huis!


29/08/’10; Mika is vandaag 3de met een uitmuntend geworden in de kampioensklasse op de Kampioensclubmatch van de BDCN. Hieronder enkele foto’s.


20 juni 2010: Pamey is vandaag beste pup geworden tijdens de openlucht tentoonstelling van Uden! We zijn weer supertrots op haar! In een groep van 8 teefjes werd zij als enige fawn eerste. Later moest ze tegen het beste reutje en werd ze gekozen tot beste pup. Haar broertje Pebbles’s Kimbo behaalde een keurige 2de. Moeder Pebbles kreeg ook een mooie uitmuntend. Wij feliciteren Pieter en Alie met dit mooie resultaat van Kimbo. Hieronder een kleine foto impressie van de dag.


11 april 2010; Pamey (Precious Pandora of Marosc Charm) is vandaag BESTE BABY geworden! Ze stond in de ring van 17 babyteefjes, waarna zij ook won van het beste reutje. We zijn erg trots op haar. Penny (Pretty Penelope of Marosc Charm) kreeg ook een mooi rapport met een belovend.

 

 

 

 

 

 

 


7 maart 2010; Megan is op de leeftijd van 28 maanden op de show in Groningen NEDERLANDS KAMPIOEN geworden!


7 februari 2010; Mika is op de leeftijd van 27 maanden op de show in Eindhoven NEDERLANDS KAMPIOEN geworden!


6 december 2009; De pups zijn allemaal uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes!


19 oktober 2009; De pups van Mayla en Pebbles zijn geboren! Meer nieuws onder Offspring Pebbles en Mayla.


11 oktober 2009; Pebbles en Mayla zijn alweer 8 weken drachtig en worden hun buikjes lekker bol...


3 oktober 2009; Op de IJsselshow in Zwolle 3 oktober jl., werd onze jonge reu Mika, beste reu en gekozen tot BESTE VAN HET RAS!!
Megan werd in haar klasse 2de met een uitmuntend!


19 september 2009; Na vreugdevol nieuws moeten wij u nu melden dat onze lieve bolle beer Desmo vandaag plotseling is overleden. Lieve schat we missen je ontzettend.....

 


15 september 2009; Mayla en Pebbles zijn beide voor een echo geweest en ze zijn beide drachtig! De pups worden rond 20 oktober verwacht. Voor meer informatie over de pups kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pebbles is drachtig van Sydney's Tygo van het Bullenparadijs, Mayla is wederom drachtig van Jaques vom Butjadingerland.


 

 

 

 

 


29 augustus 2009; Bij kennel "the Red Squirrels" zijn vandaag 11 gezonde pups geboren van moeder Mayka (dochter van Mayla) en onze Desmo! 6 reuen en 5 teven. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bordeauxdogkenneltheredsquirrels.nl
 


13 juli 2009; Megan en Mika zijn geröntgend. Beide zijn ED vrij en HD-C!
 


5 mei 2009; Desmo is wederom opa geworden! Vandaag zijn 3 fantastische reutjes geboren bij kennel 'van het Gouden Eiland'.

Voor info en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de fokker op 0599-587020


2 mei 2009; Mika is BESTE JONGE HOND geworden op de Jonge Hondendag van de BDCN!! Foto's genomen op deze dag kunt u vinden onder Mika en Megan.

 

 

 

 

 


1 mei 2009; Wij zijn aspirant clubfokker geworden bij de Hollandse Buldoggen Club! Hopelijk mogen wij in de toekomst pups van onze Pebbles verwachten. Meer updates volgen binnenkort!


28 februari 2009; Martinishow Groningen, Mika 1ste plaats jeugdklasse reuen. Hiermee werd hij op de leeftijd van 16 maanden NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN!!
Megan 4de plaats jeugdklasse teven.


19 januari 2009; Nieuwe foto's van de pups, Desmo, Mika en Megan in hun fotoalbum ! Deze foto's zijn gemaakt door Anouk Janse. Anouk hartelijk dank voor de prachtige foto's !!


20 december 2008; op de kerstshow te Wijchen:

Wij feliciteren Wim en Jolanda met het mooie resultaat van Mayka of Marosc Charm op de show te Wijchen !


28 november 2008; Megan 3de uitmuntend in de jeugdklasse op de Winner te Amsterdam


12 november 2008; Nieuw foto's van de pups kunt u zien onder 'pups'


2 november 2008; Onze jonge zelfgefokte dame Megan (12 maanden) is op de show in Bleiswijk beste teef en vervolgens beste van het ras geworden (BOB)!! Hiermee behaalde zij haar eerste punt voor het jeugd- en Nederlands kampioenschap.


28 oktober 2008; De namen van de pups zijn bekend; Lloyd, Lennox, Luca, Layla en Lizzy


Op 18 oktober '08 zijn Mayla's pups geboren! 3 reutjes en 2 teefjes. Kijk voor meer foto's onder "Pups".

 

 

 


10/10/2008; We hebben vandaag een röntgenfoto van Mayla haar buikje laten maken. We kunnen 6 pups tellen! Nog een kleine week en dat is het zover...

 

 


 


9/10/2008; Vandaag is Mayla 55 dagen drachtig en begint haar buikje flink te groeien.


 
16/9/2008; Mayla is drachtig!!! Rond 20 oktober verwacht Mayla haar pups. De vader van de pups is net zoals vorig jaar Jaques vom Butjadingerland
Meer informatie over de vader kunt u vinden op www.bordeauxdoggen.de

15/9/2008; Desmo is 1ste met een uitmuntend in de veteranenklasse geworden op de Franse Clubmatch te Plerguer.

Onze Franse Bull Pebbles was mee als supporter van haar grote 'broer'!

 


15/7/2008; Wij hopen in het najaar van 2008 pups te verwachten van Mayla en Jaques. Vorig jaar oktober zijn 6 pups geboren uit dezelfde combinatie.

Voor meer info over de pups kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Meer info over de reu kunt u vinden op www.bordeauxdoggen.de.

9/6/'08; De pups van Maddy & Desmo zijn alweer 8 weken oud en mogen het nest verlaten. Een deel van de 'bende' is al naar hun nieuwe huis en de rest vliegt de komende dagen nog uit.

 

12/05/'08 Pinkstershow Arnhem; Megan 1 Veelbelovend en Beste pup, puppyklasse. Mika 4 Belovend, puppyklasse


05/05/'08; De pups van Maddy en Desmo zijn vandaag 3 weken oud en doen het goed.


Op 14 april zijn de pups van Maddy en Desmo geboren. 8 teven en 6 reuen. Voor meer info over de pups kunt u bellen of mailen met Claudia de Jong- Schmölzer. Tel;0596-533610 claudia@anniemall.nl.

 

 

 

 

 


24/03/'08; Mayla became best Bitch today at the show in Leeuwarden. With this result she became also DUTCH CHAMPION!! We are very proud of her.